Π	

Time Drills (Subtracting Hours)

Fill in the blanks for each problem.

Fill in the blanks for each problem.	
6:39 AM - 10 hours =	4:20 AM - 5 hours =
4:11 PM - 7 hours =	8:35 PM - 3 hours =
7:59 PM - 11 hours =	12:16 PM - 2 hours =
2:50 PM - 3 hours =	1:16 PM - 11 hours =
2:53 AM - 1 hour =	7:16 PM - 8 hours =
3:19 PM - 4 hours =	3:44 AM - 10 hours =
6:23 AM - 12 hours =	6:50 AM - 12 hours =
5:21 AM - 11 hours =	12:05 AM - 6 hours =
3:05 AM - 9 hours =	3:42 AM - 9 hours =
11:42 PM - 10 hours =	6:24 PM - 7 hours =
9:32 AM - 6 hours =	2:40 AM - 2 hours =
7:43 AM - 9 hours =	9:37 PM - 6 hours =
1:25 AM - 4 hours =	4:52 PM - 1 hour =
5:07 PM - 7 hours =	10:46 AM - 8 hours =
1:33 PM - 6 hours =	1:40 PM - 12 hours =
5:57 AM - 7 hours =	3:20 AM - 8 hours =
11:07 PM - 8 hours =	8:47 PM - 6 hours =
6:57 PM - 11 hours =	3:36 PM - 2 hours =
5:37 AM - 7 hours =	6:11 PM - 2 hours =
7:56 PM - 5 hours =	2:36 PM - 7 hours =
6:07 AM - 6 hours =	1:37 PM - 12 hours =
12:06 AM - 11 hours =	7:15 AM - 5 hours =
10:33 PM - 12 hours =	5:25 AM - 6 hours =
2:10 AM - 7 hours =	11:18 AM - 11 hours =
5:07 AM - 9 hours =	12:19 AM - 11 hours =
Math www.CommonCoreSheets.co	$ \begin{array}{c ccccccccccccccccccccccccccccccccccc$

Time Drills (Su Fill in the blanks for each problem.	btracting Hours) Name: Answer Key
6:39 AM - 10 hours = 8:39 PM	4:20 AM - 5 hours = 11:20 PM
4:11 PM - 7 hours = 9:11 AM	8:35 PM - 3 hours = 5:35 PM
7:59 PM - 11 hours = 8:59 AM	12:16 PM - 2 hours = 10:16 AM
2:50 PM - 3 hours = 11:50 AM	$1:16 \text{ PM} - 11 \text{ hours} = \frac{2:16 \text{ AM}}{2:16 \text{ AM}}$
2:53 AM - 1 hour = 1:53 AM	7:16 PM - 8 hours = 11:16 AM
3:19 PM - 4 hours = 11:19 AM	3:44 AM - 10 hours = 5:44 PM
6:23 AM - 12 hours = 6:23 PM	6:50 AM - 12 hours = 6:50 PM
5:21 AM - 11 hours = 6:21 PM	$12:05 \text{ AM} - 6 \text{ hours} = \frac{6:05 \text{ PM}}{12:05 \text{ PM}}$
3:05 AM - 9 hours = 6:05 PM	3:42 AM - 9 hours = 6:42 PM
11:42 PM - 10 hours = 1:42 PM	6:24 PM - 7 hours = 11:24 AM
9:32 AM - 6 hours = $3:32$ AM	2:40 AM - 2 hours = 12:40 AM
7:43 AM - 9 hours = 10:43 PM	9:37 PM - 6 hours = $3:37$ PM
1:25 AM - 4 hours = 9:25 PM	4:52 PM - 1 hour = 3:52 PM
5:07 PM - 7 hours = 10:07 AM	10:46 AM - 8 hours = 2:46 AM
1:33 PM - 6 hours = 7:33 AM	$1:40 \text{ PM} - 12 \text{ hours} = \frac{1:40 \text{ AM}}{1:40 \text{ AM}}$
5:57 AM - 7 hours = 10:57 PM	$3:20 \text{ AM} - 8 \text{ hours} = \frac{7:20 \text{ PM}}{100000000000000000000000000000000000$
11:07 PM - 8 hours = $3:07 \text{ PM}$	8:47 PM - 6 hours = $2:47$ PM
6:57 PM - 11 hours = 7:57 AM	$3:36 \text{ PM} - 2 \text{ hours} = \frac{1:36 \text{ PM}}{1:36 \text{ PM}}$
5:37 AM - 7 hours = 10:37 PM	6:11 PM - 2 hours = 4:11 PM
7:56 PM - 5 hours = 2:56 PM	2:36 PM - 7 hours = 7:36 AM
6:07 AM - 6 hours = 12:07 AM	1:37 PM - 12 hours = 1:37 AM
12:06 AM - 11 hours = 1:06 PM	7:15 AM - 5 hours = 2:15 AM
10:33 PM - 12 hours = 10:33 AM	5:25 AM - 6 hours = 11:25 PM
2:10 AM - 7 hours = 7:10 PM	11:18 AM - 11 hours = 12:18 AM
5:07 AM - 9 hours = 8:07 PM	12:19 AM - 11 hours = 1:19 PM
Math www.CommonCoreSheet	6 1-15 98 96 94 92 90 88 86 84 82 80 78 76 74 72 70